Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide jaoksAutor(id): Vassili Anufrijev, F. Nikašin, G. Skripkin
Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1953
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Teder
Lehekülgi: 344
Seisukord: kaaned ja lehed pisut kulunud, paar kirjet sees
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 167
Korraldatud ühiskondlik toitlustamine annab rahvamajanduses töötavaile nõukogude naistele võimaluse säästa palju aega ühiskondlikuks tegevuseks, laste kasvatamiseks, õppimiseks.
Õpik ühiskondliku toitlustamise tehnikumide õpilastele.
Sisu:
Üldine osa
Toorainete algtöötlemine
Kuumtöötlemine
Roogade valmistamine, vormistamine ja väljastamine
Ravitoitlustamine
Märksõnad:
toitlustamine
toiduainetetehnoloogia
õpikud
Hind:
28,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 3,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!