Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kaks ablast itaallastAutor(id): Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476541
Lehekülgi: 208
Seisukord: pisut kulunud ümbrispaber, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 253x201 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Üle kolmekümne aasta Itaaliast eemal elanud tippkokad Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo on raamatus "Kaks ablast itaallast" võtnud ette imetabase teekonna oma sünnimaale, et kohtuda taas oma kulinaarsete juurtega, uurida minevasi ja praegusi tavasid ning tuua teie ette Itaalia toidutraditsioonide hing. Selles paeluvas raamatus on peale imeilusate fotode ja meeldivate mälestuste ka üle saja keelt alla viiva retsepti ning kokkuvõtteks võib öelda, et nende kaante vahele on koondunud lihtsalt hädavajalik lugemine kõigile, kes on siiralt huvitatud Itaalia toidust. Kui oled Jamie Oliveriga piisavalt tutvust teinud, siis võta ette see raamat, sest Gennaro Contaldot võib täie õigusega nimetada Jamie kulinaarseks mentoriks.
Hind:
24,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!