Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadeleAutor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:
Lehekülgi: 296
Seisukord: veidi kulunud kaaned, veidi plekilised sisekaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 017
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud
Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!