Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumideleAutor(id): Solomon Mihhailovitš Bremener
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1958
Originaalkeel:
Lehekülgi: 256
Seisukord: kaaned kohati kulunud, kaante nurgad pisut katki
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 073
Ühiskondlikul toitlustamisel on rida hügieenilisi eeliseid. Kõik toidu valmistamisega, hoidmisega ja jagamisega seotud protsessid teostatakse sanitaarorganisatsiooni juhtimisel ja kontrollimisel vastavalt kaasaegse teaduse nõuetele. See tagab toiduainete õige tehnoloogilise töötlemise ja säilitab maksimaalselt nende toiteväärtuse.
Märksõnad
toitlustamine
toiduhügieen
kutsekoolid
toitlustusettevõtted
masstoitlustus
toitumishügieen
toiduhügieen
kutsekooliõpikud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!