Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KülmlaudAutor(id): Dr. Oetker Verlag
Kujundaja: A. Säde
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949148523
Lehekülgi: 432
Seisukord:
Mõõdud: 195x265 mm
Suurus: kõvas köites raamat
Sisu:
Lauakatmiskunst on nagu perenaiseoskuste viimne proovikivi. Külmlaua eeliseks on, et perenaine saab ka ise lauda istuda ning ei pea kogu aeg köögis kuuma õhkava pliidi ääres valvama, et toit ikka soe püsiks. Veelgi enam, näiteks peoroad võib juba eelmisel päeval ilma rahmeldamata valmis teha. Peale selle lubab külmlaud katsetada ka kõige ootamatute maitsekombinatsioonidega. Ajvar’i-nimeline maitsemeele võrgutaja Balkanilt koos vaarikakastmega või sulnid banaanilaevukesed superlihtsate ürdikuulikestega ... Lai valik salateid, tikuvõileibu, kreeme, aga ka külmsuppe ning jahemahedaid küpsetisi on esitatud tähestiku järjekorras. Ära ühtegi vahele jäta, selleks on nad kõik lihtsalt liiga head!
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Külmlaud, Dr. Oetker Verlag, Sinisukk 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Kadri Hinrikus, Miia ja Friida,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Sirje Endre, Mart Laar, Urmas Ott, Teine Eesti. Eesti iseseisvuse taassünd 1986-1991,
SE & JS, 1996, hind: 17,00 eurot
Aleksandr Solženitsõn, Esimeses ringis I-II,
Ersen, 2001, hind: 32,00 eurot
Russell Andrews, Gideoni saladus,
Ersen, 2006, hind: 7,00 eurot
Alexandre Dumas, Kuninganna Margot II,
Tiritamm, 1994, hind: 7,00 eurot
Andreas Haunmann, Ahto Raudoja, Raivo Rüütli, Ana Sirge, Ingmar Tuuga, Enn Soom, Lembitu Tarang, Erki Uustalu, Väino Suigusaar, Bruno Sepp, Teele Tulev, Andre Purret, Rauno Schults, Merilin Miljan, Peeter Kiuru, Nääli Rebane, Tartumaa pärandkultuurist,
Eesti Loodusfoto, 2011, hind: 11,00 eurot
Sandra Brown, Tuliviha,
Ersen, 2005, hind: 8,00 eurot
Aleksandra Marinina, Stiilimeister,
Ersen, 2006, hind: 7,00 eurot
Aleksandra Marinina, See, kes teab. Triloogia 3. raamat,
Ersen, 2007, hind: 6,00 eurot
Aleksandra Marinina, See, kes teab. Triloogia 2. raamat,
Ersen, 2007, hind: 7,00 eurot
Sandra Brown, Kiindumus. New York Timesi bestseller,
Ersen, 2003, hind: 8,00 eurot
Sandra Brown, Kibemagus vihm,
Ersen, 2004, hind: 14,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Eva Palu, Tordid ja koogid nagu ehedas pagariäris,
Ajakirjade Kijastus, 2013, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2318 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!