Teema: Joogid
Pealkiri:
Veini valmistamineAutor(id): Hans Sossi
Kirjastus: Eesti Aianduse-Mesinduse Seltsi Tartu Osakond
Linn: Tartu
Aasta: 1962
Originaalkeel:
Lehekülgi: 43
Seisukord: ÜSNA kulunud kaaned, nurgad ja katkine selg, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 145 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Brošüür annab ülevaate veinide klassifikatsioonist, veini valmistamise eeltöödest, kääriva veini hooldamisest ning erinevatest retseptidest.
Märksõnad:
vein
veinivalmistamine
käsiraamatud
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist,
Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 11,00 eurot
Raili Mikk, Pille Enden, Kiirelt ja tervislikult,
Ajakirjade Kirjastus, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 12,00 eurot
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Victoria Boutenko, Rohelise smuuti revolutsioon. Radikaalne hüpe tervislike eluviisideni. Rohkem kui 200 lihtsat retsepti,
Ersen, 2013, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Jaan Kiho, Merrit Kiho, Merekalad Merriti moodi,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2235 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!