Teema: Joogid
Pealkiri:
Koduveini valmistamineAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: H. Keigo
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: üsna määrdunud ja kulunud kaaned, lehed plekilised, selg katkine, muidu sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 125x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Veini olemus
Veinimahla koostisosad
Veinimahla tooraine
Veinimahla tooreine töötlemine
Vee ja suhkru lisamine
Veinipärmi kasutamine
Veini käärimine
Veini ümbervalamine
Veini villimine ja pastöriseerimine
Puuvilja- ja marjaveinide retseptid
Veiniäädikas
Veini haigused ja puudused
Märksõnad:
koduvein
veinivalmistamine
joogid
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!