Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Атлас пород кошек""Koer ja kastekann""Eesti NSV vabaltelavad aerjalalise..""Abielu""Põgenemine suvesse""Ruumipilt 2018""Kolmekesi kõnnumaal""Suur Sophy""Mario ja võlur. Novell""Udo Väljaots""Imiku oskuslik rinnast võõrutami..""Kodune füsioteraapia""Päevased tähed""Iiri päevik""Piltsõnastu latsilõ 2""Tallinna keskaegsed kindlustused""Nähtamatu tüdruk""Paberist printsess. Royalid 1""Soome ajakirjanduse algus. Tekkimi..""Eesti bibliograafia ajalugu 19. sa..""El Greco. Valgustatud nägija""Sisukord. Luulet 1970-1978""Tervendaja 2017/9""Tervislikud Nõuanded Metsatarga V..""Nupuka aiapidaja väikesed kavalus..""Omastehooldaja käsiraamat. Kodust..""Tuul kanarbikus. Luuletusi 1956-19..""Keemia IX klassile""Eesti nõiad""Rahvavanema lapsed""Ülevaade vene kirjandusest""Aiad, väravad ja müürid. Sisald..""Schubert . Die schöne Müllerin""Tark mees taskus""Suomen kirjakielen historia pääp..""Jäätähed (luuletused)""Loodussõbralik käsitöö""Jumal""Esimene abi õnnetusjuhtudel. Sama..""Taime elu""Pikker 1986/1""Maamees naerab. Valimik satiirilis..""Naise tervise raamat""Psühholoogia. Õpperaamat pedagoo..""Linda kivi. Ofort, kuivnõel. 1958""Klara ja Päike""Sõnnikuhoidlad""Võlusõrm""Family album, U.S.A. Viewer´s gui..""Töövihik kevad. Esimene kooliraa..""Harjutusvara rahvatantsijaile""Esimees Mao. Rääkimata lugu""Port Artur. Esimene osa""Võõrsõnade leksikon""Alzheimeri tõbi sinu lähedasel. ..""Remondi ja meisterda. Nõuandeid k..""Ideaalne pruut""Armastuse akna all""Avatud pähklipuu""Lapsed, kes kõnnivad omapäi... V..""100 sammu õnneni. Kuidas muuta el..""Revolutsiooni küüsis""Müürilill. Novelle""Valitud artiklid I""Ratsanik Melchior""Tualetis mitte sittuda. Reisijuht ..""Kreeklasest ülemus, unelmate ette..""Ohu paine""Kuidas olla õnnelikum töökohal,..""Jäine kõrb. Triloogia ''Nõidade..""Народ майя""Karl Eduard Sööt. Väike luulera..""Pulmadest pääsenud""Tšehhi-eesti sõnaraamat / Cesko-..""Võõrsõnade leksikon VI. Ligi 18..""110 aastat rahvuslikku ühiskauban..""Eesti keele õpik XII klassile""Sassi raviraamat 3. Ravimine taime..""Surmatants. Draama""Jõuluvana ootajad""Vask, kuld ja raud olid esimesed""Vargus""Imelik tunne""Musta hobuse suvi (luuletused)""An Absolute Scandal""Eesti Põllumajanduse Akadeemia XV""''Kakaduu''""Ilutegija 1992/4""Poegimisjärgsed haigused""Ohtlik iga""Hendrik Adamson. Väike luuleraama..""Rändlinnud kõrvaltoas""Saast""Eesti teadmamehed ja teadmanaised""Sfääriline trigonomeetria""Puhang""Saledaks saada, saledaks jääda""Ladina keele grammatika. 1. Etümo..""Arst jutustab Jeesusest. Kolmas ev..""Maanaine 1941/5. Ühiskondlik, pol..""Pulmad 2009""Kodumaa laulik""Eesti suurliblikate nimestik. Cata.."
103 tk kogusumma: 731,40 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot

lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot

Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot

Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot

Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot

Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot

Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot

Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot



Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud