Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sendiveeretaja kokaraamatAutor(id): Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt
Kujundaja: Martin Oras
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985732111
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 149 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 165
Kokkuhoidliku perenaise parim kapital on toiduvalmistamisoskus. Algusest peale omatehtud toit on peaaegu alati odavam ja tihti ka tervislikum ning maitsvam kui ostetud valmiseine, poolfabrikaat või külmutatud valmistoit. Sendiveeretaja ei pea kindlasti kokku hoidma maitseainete ega toiduvalmistamise hoolikuse arvelt. Selles raamatus on ära toodud odavad põhiretseptid. Alustuseks võibki neid sellistena kasutada, hiljem aga proovida lisanippe või omaloomingut. Hea, kui taipad, et võid maitsvat toitu valmistada säästlikult!
Originaali pealkiri: Penninvenyttäjän keittokirja
kokaraamatud, kokkuhoid, retseptid
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!