Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogiaAutor(id): Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Linn: Tallinn
Aasta: 1961
Originaalkeel:
Lehekülgi: 534
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Originaali pealkiri Технология посола, копчения и сушки рыбы. Eesti keeles
Märksõnad:
kalatööstus
kalad (zool.)
konserveerimine (toit)
soolamine (toit)
suitsutamine
kuivatamine
toiduainetetehnoloogia
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogia, Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus 1961Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad,
Kaalujälgijad, 2005, hind: 13,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1981, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 3,00 eurot
Valeri Valeriano ja Christina Ong, 100 võikreemist lille. Täielik sammsammuline juhend tortide kaunistamiseks võikreemist lilledega,
Sinisukk, 2015, hind: 28,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt,
Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Kokaraamatud all on 2345 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!