Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringasAutor(id): Tiina Lebane
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454075
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult meie rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui ka pidutoiduks: keeda, küpseta, prae, grilli, marineeri, suitsuta!
Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid.
räim, heeringas, kalatoidud, kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden ja Raili Mikk, Poole tunni road,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 12,00 eurot
Koostanud Siiri Lelumees ja Liisa Pakosta, Koka-aabits. Eesti toit + DVD,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Steven Wheeler, 20 minuti road. 50 isuäratavat, hõlpsat ja tervislikku retsepti,
Varrak, 1998, hind: 6,00 eurot
Andrew Schloss, Imeline (enamjaolt) söödav teadus,
Tänapäev, 2017, hind: 15,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid,
Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2239 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!