Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseniAutor(id): Tuuli Mathisen
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949505517
Lehekülgi: 184
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 246x189 mm
Suurus: kõvas köites raamat
Sisu:
Põhjalik ja praktiline kokaraamat, kus hulgaliselt õpetusi ja retsepte erinevate toiduainete koduseks valmistamiseks. Iga hobikokk leiab sealt alusteadmisi ja juhendamist, et teha kodus leiba, juustu, kohupiima, erinevaid hoidiseid ja ka magusaid hõrgutisi. Raamatus on lisaks õpetused soolamise, marineerimise, suitsutamise ja hapendamise kohta.
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni, Tuuli Mathisen, Pegasus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!