Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LiharaamatAutor(id): Enn Tobreluts
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
ISBN: 9985953622
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 175 × 250 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Miks peaks inimene liha sööma? Millest on parim teha šašlõkki, strooganovi, guljašši, grill-liha jms? Kuidas ja milliste maitseainetega maitsestada liha? Kuidas valmistada erinevaid glasuure, kastmeid, paneeringuid? Nendele ja paljudele teistele lihatoite puudutavatele küsimustele leiate vastused siit raamatust. Lisaks erinevate lihaliikide
tutvustused (sea-, veise-, vasika-, lamba- ja ulukiliha) ning valmistusviisid ja üle 100 retsepti koos pildiga valmisroast.
liha, toiduvalmistamine, sealiha, veiseliha, vasikaliha, lambaliha, ulukiliha, lihatoidud, kokaraamatud
Raamat sarjast 100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!