Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
33 pannkookiAutor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Ulvi Kuldkepp
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1992
Originaalkeel:
Lehekülgi: 48
Seisukord: veidi kulunud ja määrdunud kaaned, selg veidi katkine, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 143 × 196 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T065# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Pannkook ei pruugi alati olla "lihtne" suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi.
Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel.
Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse.
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!