Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LihatoidudAutor(id): Salme Masso, Olga Relve
Kujundaja: A. Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1978
Originaalkeel:
Lehekülgi: 232
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 133 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.075
Käesolev raamat sisaldab retsepte külmade ja kuumade lihatoitude valmistamiseks, käsitledes neid lihaliikide järgi.
Liha toitaineline koostis, vitamiinide ning mineraalainete sisaldus on tootud tabelitena. Liha kaalu muutumine toiduvalmistamisel on antud kehtivate, läbiproovitud normatiivide alusel. Et paljud liha töötlemise põhivõtted eri lihatoitude valmistamisel korduvad, on eraldi käsitletud sageli rakendatavaid toiminguid liha töötlemisel. Omaette peatükk on lihatoitudele sobivatest maitseainetest.
Iga toidurühma algul on antud olulisemad andmed vastava lihaliigi ning selle kasutamise kohta. Iga toidu puhul on nimetatud selle juurde kõige sobivamad kastmed ning lisandid, kuid neid võib igaüks suvaliselt muuta.
Retseptid on enamasti neljale inimesele, praed ja rulaadid 6-8 inimesele.
kokaraamatud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Toitlustamine ja korrastustööd. Käsiraamat kodundusest,
Valgus, 1965, hind: 5,00 eurot
Erna Aljasmets, Erika Eisenšmidt, Erik Kurik, Eva Lootsar, Salme Masso ja Tiiu Põldemaa, Tööõpetus algklassides. Käsiraamat õpetajale,
Valgus, 1985, hind: 15,00 eurot
Laine Lints, Salme Masso, Daisy Moor, Arnold Reiman, Ida Savi, Perenaise käsiraamat,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1960, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, /Kööginurk : Retseptid, nõuanded,
Septyni Menai, 2007, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele,
Odamees, 2005, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur. Toimetanud: Piibe Kohava, Lihtsad road kiirustavale perenaisele,
Odamees, 2011, hind: 15,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Hispaania köök,
Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot
Koostaja Anne Kangur, Toite väikelastele,
Odamees, 2019, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!