Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hoidistaja käsiraamatAutor(id): Silvi Kohu
Kujundaja: Kaanekujundus Silvi Kohu
Kirjastus: ATA-Raamat OÜ
Linn: Tartu
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949151936
Lehekülgi: 192
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 172 × 240 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit.
''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta.
Raamatus on 350 retsepti.
Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest.
Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat.
Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid.
Märksõnad:
hoidised
säilitamine (toit.)
marjad
puuviljad
köögiviljad
kompotid
mahlad
keedised
salatid (toit)
supid
kastmed
seened
hapendamine
marineerimine
külmutamine
kuivatamine
kokaraamatud
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist,
Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 11,00 eurot
Tiina Trolla (toimetaja), Eesti toidu kokaraamat,
2006, hind: 17,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!