Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastestAutor(id): Tuuli Mathisen
Kujundaja: Mare Väli
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789985336960
Lehekülgi: 192
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x168
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas. Unustatud ei ole meie oma imelist hapukapsast, mis on eestimaise toidulaua üks sümboleid. Nüüdsel ajal on kapsas koos oma arvukate sugulastega taas võidukäiku tegemas: et tasakaalustada võõramaiste troopiliste viljade laia valikut, on hakatud ka vanu häid tuttavaid kapsaid menüüs aukohale tõstma või siis uusi tulijaid tervitama. Näiteks lehtkapsas on nii Ameerikas kui ka Euroopas pälvinud lausa supertoidu tiitli. Samuti teeb ilma paksoi – mahlane külaline hommikumaadest, mis sobib imehästi aasiapärastesse roogadesse ja mida viimastel aastatel kohtab juba päris tihti meiegi suuremate poodide lettidel.Sööge kapsaid, siis olete terved ja rõõmsad!
Märksõnad:
Varrak
Mare Väli
kapsas
köögiviljatoidud
kokaraamatud
Hind:
19,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
David Loftus, 80 toiduga ümber maailma,
Pegasus, 2012, hind: 23,00 eurot
Eesti tordimeistrid, Eesti 100 torti. Meie tordimeistrite parimad tordid, koogid ja muud maiused,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist,
Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 11,00 eurot
Tiina Trolla (toimetaja), Eesti toidu kokaraamat,
2006, hind: 17,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!