Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toite kõrvitsast ja rabarbristAutor(id): Valli Järve, Elsa Kukk
Kirjastus: Aed
Linn:
Aasta: 1997
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 130 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T248# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Kõrvitsal on vähese kalorsuse, rikkaliku vee- ja napi, aga sisuka kuivainesisalduse tõttu lausa tervisetaastaja tiitel. Ka nendes peredes, kus tervisega probleeme polegi, on ta mõnus ja mahe toiduaine.
Rabarbrit tunti esialgu ravimtaimena, toiduks hakati teda tarvitama Inglismaal alles XVIII sajandi keskpaiku. Tänapäeval on tema varakevadine varresaak, mil puuviljad-marjad alles mägede taga, väga teretulnud.
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!