Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 306
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud ja toimetanud Jaan Eilart, Raamatulooline Eesti. Kodumaa tundmise allikad,
Eesti Raamatu Aasta Peakomitee, 2000, hind: 12,00 eurot
Karl Eduard Sööt. Koostanud Ralf Parve, Lastelaulud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 6,00 eurot
Koostanud Malle Ruumet, Eesti-itaalia vestmik. Estone-italiano guida di conversazione,
Ilo, 1999, hind: 15,00 eurot
Koostanud Piret Lotman, Uurimusi tsensuurist / Papers on censorship,
Eesti Rahvusraamatukogu, 1995, hind: 5,00 eurot
koostanud Peeter Tooma, Tule minuga,
Eesti Raamat, 1990, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Nikolai Remmel, Eesti muinasjutud vene õppekeelega koolidele,
Valgus, 1973, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Mall Hiiemäe, Vainoköis. Valik Kodavere pajatusi,
Perioodika, 1974, hind: 2,00 eurot
Koostanud ja toimetanud Sirje Helme, Kunst 1990/01 (75). Kujutava ja tarbekunsti almanahh,
Kunst, 1991, hind: 3,00 eurot
Koostanud U.Valk ja J. Eilart, Eesti metsad,
Valgus, 1974, hind: 6,00 eurot
Jean-Jacques Rousseau. Koostanud: Hans Roos, Émile,
Olion, 1997, hind: 17,00 eurot
Koostanud Raivo Lillemets, Vajan relva! (5. osa). Relvaseadus ja relvade omandamise uus kord,
Talmar ja Põhi, 2004, hind: 4,00 eurot
Koostanud Ann Vihalem, Turunduse alused,
Külim, 2008, hind: 24,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!