Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmastAutor(id): Alexander Ettl
Kirjastus: Helios
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Thea Karin
ISBN: 9789949915316
Lehekülgi: 214
Seisukord: raamatul võib esineda kopitamise lõhna, mis meie kogemuse põhjal aja jooksul lahtub, muus osas normaalses korras raamat
Mõõdud: 46x175x15 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 177
Piimandusühistu EPIIM on valinud lähemaks tutvumiseks juustutraditsiooniga
raamatu, mille esimene osa räägib huumorikalt ja asjakohaste faktidega maailma kuulsate juustusortide tekkimisloost.
Raamatu autor Alexander Ettl toob teises raamatu osas teieni 75 pikantset retsepti maadest, kus nauditakse juustu ja juusturoogi. Raamatut ilustavad ülemaailmse tuntuse saavutanud staar-food fotograafi Hans joachim Döbbelini fotod.
Kuna retseptides esinevaid juustusorte pole alati eesti poelettidelt leida, siis pakub EPIIM oma toodangust valiku juustusorte, mis sobivad retseptides asendama võõramaiseid tooteid.
Tegemist on tõeliselt mõnusa raamatuga, mis ei tohiks puududa ühegi toimeka perenaise köögi riiulist!
Originaali pealkiri: Käse. Eesti keeles
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!