Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). LihaAutor(id): Anne Labrosse
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
Tõlkija: Tuuli Stewart
ISBN: 9789949454150
Lehekülgi: 39
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Meil kõigil on kiire ning tuleb teha mitmeid ümberkorraldusi, et tulla toime omatehtud koduste toitudega – paja- ja vormiroogadega ning pikki tunde valmivate hautistega. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Selle töö aga võib ära teha eelmisel õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes lihal öösel jahtuda – nii on õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev.
Raamatust leiad lisaks arvukatele liharoogadele mitmeid nippe lisandite valmistamiseks, näiteks kuidas kõige hõlpsamini lahustada pannile jäänud lihaküpsetusvaapa või milliste ainetega segada sellest kokku erinevaid kastmeid.
Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
Prantsusmaa
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Anne Labrosse, Ajakirjade Kirjastus 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!