Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kaks ablast itaallastAutor(id): Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476541
Lehekülgi: 208
Seisukord: pisut kulunud ümbrispaber, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 253x201 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Üle kolmekümne aasta Itaaliast eemal elanud tippkokad Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo on raamatus "Kaks ablast itaallast" võtnud ette imetabase teekonna oma sünnimaale, et kohtuda taas oma kulinaarsete juurtega, uurida minevasi ja praegusi tavasid ning tuua teie ette Itaalia toidutraditsioonide hing. Selles paeluvas raamatus on peale imeilusate fotode ja meeldivate mälestuste ka üle saja keelt alla viiva retsepti ning kokkuvõtteks võib öelda, et nende kaante vahele on koondunud lihtsalt hädavajalik lugemine kõigile, kes on siiralt huvitatud Itaalia toidust. Kui oled Jamie Oliveriga piisavalt tutvust teinud, siis võta ette see raamat, sest Gennaro Contaldot võib täie õigusega nimetada Jamie kulinaarseks mentoriks.
Hind:
24,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!