Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KülmlaudAutor(id): Dr. Oetker Verlag
Kujundaja: A. Säde
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949148523
Lehekülgi: 432
Seisukord:
Mõõdud: 195x265 mm
Suurus: kõvas köites raamat
Sisu:
Lauakatmiskunst on nagu perenaiseoskuste viimne proovikivi. Külmlaua eeliseks on, et perenaine saab ka ise lauda istuda ning ei pea kogu aeg köögis kuuma õhkava pliidi ääres valvama, et toit ikka soe püsiks. Veelgi enam, näiteks peoroad võib juba eelmisel päeval ilma rahmeldamata valmis teha. Peale selle lubab külmlaud katsetada ka kõige ootamatute maitsekombinatsioonidega. Ajvar’i-nimeline maitsemeele võrgutaja Balkanilt koos vaarikakastmega või sulnid banaanilaevukesed superlihtsate ürdikuulikestega ... Lai valik salateid, tikuvõileibu, kreeme, aga ka külmsuppe ning jahemahedaid küpsetisi on esitatud tähestiku järjekorras. Ära ühtegi vahele jäta, selleks on nad kõik lihtsalt liiga head!
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Külmlaud, Dr. Oetker Verlag, Sinisukk 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Alexandre Dumas, Kolm musketäri II,
Birgitta, 1995, hind: 3,30 eurot
Aleksandr Solženitsõn, Gulagi arhipelaag I-III. Kirjandusliku uurimuse katse I-VII,
Eesti Raamat, 1990, hind: 15,00 eurot
Anti Kidron, Oska olla enda psühholoog,
Valgus, 1997, hind: 8,00 eurot
Alexandre Dumas, Vikont de Bragelonne ehk Kümme aastat hiljem I,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 15,00 eurot
Hendrik Relve, Retked põlisrahvaste omailmadesse. Lugusid maailma rahvastest, pärimustest, suhetest loodusega,
Varrak, 2024, hind: 30,00 eurot
Koostanud: Andre Pezard, Valge kana ja kuldsõrg. Provence´i muinasjutte. Muinaslugusid kogu maailmast,
Kunst, 1984, hind: 4,00 eurot
Kadri Lepp, Poiss, kes tahtis põgeneda,
Tänapäev, 2016, hind: 12,00 eurot
Andrus Kasemaa, Kui ma kord suren,
EKSA, 2018, hind: 7,00 eurot
Anti Kidron, Nõks. Pinguta vähem, saavuta rohkem,
Mondo, 2017, hind: 14,00 eurot
Miguel de Cervantes Saavedra, Teravmeelne hidalgo Don Quijote La Manchast I-II,
Eesti Raamat, 1987, hind: 12,00 eurot
Friedrich Reinhold Kreutzwald (koguja ja ümber töötaja), Kalevipoeg,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 19,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!