Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
SushiAutor(id): Epp Mihkels
Kujundaja: Anneli Akinde
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
ISBN: 9789949391363
Lehekülgi: 64
Sari: 100 rooga mini 23
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 205x135
Suurus: tavaformaadis, pehmes köites
Sisu:
Kodune sushi-valmistamine on üha hoogu kogumas. See on tervislik ja maitsev toit nii argipäevaks kui peoõhtuks ning lisaks veel mõnus seltskondlik tegevus pere või sõpradega.
Raamat on väike abiline sushi-maailma avastajale ‒ siit leiate põhilised töövõtted ning levinumate sushi-liikide kirjeldused ja retseptid.
„100 rooga” sõsarsarja 23. raamat.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga mini
sushi
rahvustoidud
toiduvalmistamine
Jaapan
kokaraamatud
Hind:
7,00 EUROtsing autori järgi:
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
Epp Mihkels, Väike pitsaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 12,00 eurot
Epp Mihkels ja Heivi Peterson, Krõbedad küpsised,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Piim ja lauale kõhtu. Toite piimast, koorest ja kohupiimast,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 13,00 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Pille Enden ja Epp Mihkels, Pannkoogid ja vahvlid (2. osa),
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 14,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!