Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
ToidukaubadAutor(id): G. S. Inihhov, V. G. Speranski jne
Kujundaja: L. Rosin
Kirjastus:
Linn: Tallinn
Aasta: 1964
Originaalkeel: vene keelest
Tõlkija: A. Vakk, A. Laar jne
Lehekülgi: 495
Seisukord: kaaned ja lehed kohati kulunud ja määrdunud, kaaned seljalt katki, nimi sees, sisu olemas ning loetav
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
-Jahu, tangud, pagari- ja jahutooted
-Konserveeritud puu- ja aedvili
-Tee, kohv, tubakatooted, joogid, vürtsid
-Suhkur, tärklis, siirup, mesi ja kondiitritooted
-Kalakaubad
-Piim ja piimatooted
-Kanamunad, munasaadused
-Liha, vorstid, suitsutatud tooted, tapetud linnud
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!