Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotidAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Ülle Pillaroo
ISBN: 9949421071 9789949421077
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 130 × 190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 106
Käesolev raamat kirjeldab erinevaid meetodeid puuviljade ja marjade töötlemiseks ning pakub igaks toiminguks arvukalt retsepte. Need retseptid pole mitte üksnes juhendiks, vaid peaksid andma innustust luua marmelaade ja kompotte täiesti oma ettekujutuse kohaselt.
Originaali pealkiri Früchte einkochen, kandieren und einlegen. Eesti keeles
Märksõnad:
puuviljad
marjad
säilitamine (toit)
hoidised
mahlad
keedised
kompotid
puuviljad
marjad
säilitamine (toit.)
hoidised
mahlad
keedised
kompotid
toiduretseptid
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!