Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitadAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
Tõlkija: Jana Johanson
ISBN: 9789949341689
Lehekülgi: 240
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 165x208 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatu rohkem kui 100 ahvatleva retsepti järgi on hõrke maiuspalu valmistada imelihtne. Kreemjate piima-, koore- ja puuviljajäätiste, kergete sorbettide ja granitade ning suussulavate parfeede hulgast leiab igaüks oma lemmiku. Raamatu retseptide järgi saab hõrgutisi valmistada ilma jäätisemasinata! Raamatu rohkem kui 100 ahvatleva retsepti järgi on hõrke maiuspalu valmistada imelihtne. Kreemjate piima-, koore- ja puuviljajäätiste, kergete sorbettide ja granitade ning suussulavate parfeede hulgast leiab igaüks oma lemmiku. Raamatu retseptide järgi saab hõrgutisi valmistada ilma jäätisemasinata!
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!