Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jamie AmeerikaAutor(id): Jamie Oliver
Kujundaja: Jan Garshnek, fotod David Loftus
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiiu Kraut
ISBN: 9789949472130
Lehekülgi: 359
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 195 × 252 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Ameerika – kontrastide maa. Minu jaoks. See tähendas täiuslikku toiduretke, avastamaks erinevaid paiku, toiduaineid, söömiskultuuri ja –traditsioone. Tahtsin jõuda suurepärase Ameerika toidu põhiolemuseni, pääseda mööda rämpstoidust ja hiigelportsudest. Ma asusin teele teadmisega, et sellest tuleb äärmiselt inspireeriv reis. Ma ei eksinud... New Yorgist New Orleansini, Los Angelese energiast kuni Wyomingi avara taevalaotuseni leidsin ma seda, mida olin tulnud otsima: mõned kõige vastuolulisematest ja hõrgumatest retseptidest, mida ma olen eales kohanud! Ja 120ga neist siin raamatus näitan teile kätte kiire ja lihtsa mooduse, kuidas tuua oma söögilauale killuke Ameerikat. On see vast reis!
„Jamie Ameerika“ on maailma populaarseima telekoka Jamie Oliveri uus raamat.
Hind:
24,00 EUROtsing autori järgi:
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Jamie Oliver, Jamies Great Britain,
Michael Joseph Ltd, 2011, hind: 20,00 eurot
Jamie Oliver, Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook,
Michael Joseph Ltd, 2006, hind: 25,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie kodus. Tee oma elu toiduga mõnusaks,
Pegasus, 2010, hind: 35,00 eurot
Jamie Oliver, Lihtsad kufiroad. Võrratu ja maitsev toit,
Pegasus, 2025
Jamie Oliver. Toimetanud: Helen Kõrgesaar, Jamie Itaalia,
Pegasus, 2010
Jamie Oliver, Lihtsalt Jamie. Kiire ja lihtne toit,
Pegasus, 2024
Jamie Oliver, Jamie 30 minuti road. Uuenduslik meetod maitsva toidu kiireks valmistamiseks,
Pegasus, 2011
Jamie Oliver, Jamies 15-Minute Meals / Jamie 15 minuti road,
Michael Joseph Ltd, 2012
Jamie Oliver, 7 eri moel,
Pegasus, 2020
Jamie Oliver. Toimetanud Mare Luuk, Jamie Kokakool. Igaüks suudab õppida 24 tunniga süüa tegema,
Pegasus, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!