Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa)Autor(id): Koostanud Maria Kagan
Kujundaja: Jüri Valkonen
Kirjastus: Eesti Õppekirjanduse Keskus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
Lehekülgi: 68
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 147 × 211 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
#T259# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisukord:
Vene rahvuslik köök
Ukraina rahvuslik köök
Valgevene rahvuslik köök
Moldova rahvuslik köök
Gruusia rahvuslik köök
Armeenia rahvuslik köök
Aserbaidžaani rahvuslik köök
Kasahhi rahvuslik köök
Usbeki rahvuslik köök
Kirgiisi rahvuslik köök
Tadžiki rahvuslik köök
Turkmeenia rahvuslik köök
Leedu rahvuslik köök
Läti rahvuslik köök
Eesti rahvuslik köök
Mari ja baškiiri rahvuslik köök
Albaania rahvuslik köök
Bulgaaria rahvuslik köök
Märksõnad:
rahvustoidud
toitumistavad
toiduretseptid
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!