Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maalehe väike jõuluraamatAutor(id): Kristi Pitkänen ja Mati Soomre
Kujundaja: Heiko Unt
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789985644195
Lehekülgi: 120
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 105 × 165 mm
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 213
Jõulude ajal magab kuningas kahe kasuka vahel ja sööb sularasva. Nii öeldi vanasti, et kirjeldada unistust jõulude ajal mõnusalt puhata ja hästi süüa. Mõnusast jõulusöömaajast räägib seegi raamat.
Siit raamatust leiate nii soolaste kui magusate toitude retsepte, millest osad on uuemad, teised aga unustatud vanad, kõik aga sobivad hästi jõululauale. Lisaks retseptidele leiab raamatust luuletusi jõuluvanale lugemiseks ja ka ideid kingitusteks.
Märksõnad
jõulud
kombed
traditsioonid
toidud
toiduvalmistamine
jõulud
kombed
traditsioonid
jõulutoidud
toiduvalmistamine
luuletused
toiduretseptid
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!