Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Supp. Külm. Soe. Soolane. MagusAutor(id): Kristina Efert
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789985344903
Lehekülgi: 216
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 240x168
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid. Toitvamaid ja kergemaid. Seda loetelu võib jätkata, sest suppide maailm on otsatu. Supp sobib tõesti igas olukorras ja igale toidulauale igal aastaajal ja igal päeval. Supi peamine idee on aegade algusest olnud valmistada suurepärane roog sellest, mis on parasjagu käepärast. Veest kui peamisest toorainest pole kunagi puudust olnud. Jääb vaid valida, mida vette keema panna. Valik on lai ja käesolev raamat pakub väga erinevaid võimalusi. Siia kaante vahele on kokku kogutud valik supiretsepte, mille järgi maitsvat toitu valmistada. Ühtlasi soovib raamatu autor inspireerida lugejaid kombineerima erinevaid maitsekooslusi nii supi sees kui ka supi kõrvale pakutavas. Võtke suppidest viimast – just selleks annab käesolev raamat külluslikult ideid!
Raamat sai AASTA KOKARAAMAT 2018 tiitli.
Märksõnad:
Varrak
supid
kokaraamatud
Hind:
16,00 EUROtsing autori järgi:
Kristina Efert, Jõulud. 30 teistmoodi jõulurooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 8,00 eurot
Kristina Efert, Kinoatoidud. 30 terast retsepti. 30 terast retsepti,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 6,00 eurot
Kristina Efert, Tomat. Salatist vürtsmoosini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Kristina Efert, Kapsatoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 6,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Kristina Efert, Tujutõstvad toidud, mida armastame ja mille retsepte jagada põlvest põlve,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 14,00 eurot
Kristina Efert, Supp,
Varrak, 2018
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!