Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lapsed, sööma! Maitsvat toitu laiast maailmastAutor(id): Liis Sillaste-Toots
Kujundaja: Kertu Sillaste
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789985980590
Lehekülgi: 80
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Lastele mõeldud kokaraamat on toredate ja lastepäraste illustratsioonidega ning selles tutvustatakse kümne lähema ja kaugema riigi kööke. Esindatud on meilgi tuntud ja tunnustatud prantsuse, itaalia, kreeka, saksa, vene ja inglise köögid, kodused-lähedased eesti ja soome toidud ning eksootilisemad india ja maroko söögid. Igast riigist on raamatusse valitud üks soolane ja üks magustoit.
Mõnusad pildid ja tekstid innustavad väiksemaid lapsi uusi toite proovima ning suuremaid ise köögis kätt proovima. Raamatu alguses on ka näpunäited, mida peaks köögis toimetamisel silmas pidama.
100 rooga. Uus raamat kirjastusest Ajakirjade Kirjastus, 2008a.
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!