Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Prantsuse köökAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Ilmavalgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1995
Originaalkeel:
Lehekülgi: 136
Seisukord: kaaned pisut kulunud, leheservad määrdunud, sisu korras, pühendus sees
Mõõdud: 145x215 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T277# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Paljude kokaraamatute autor Linda Petti tutvustab seekord eesti perenaistele maailmakuulsat prantsuse kööki. Siin on hulganisti retsepte, mida saame oma kodumaal toiduvalmistamisel kasutada, aga ka selliseid, mis pakuvad ainult lugemisrõõmu. Neistki on kindlasti kasu, sest originaalsed prantsuskeelsed toidunimetused aitavad prantsuse toidusedelis orienteeruda neil õnnelikel, kel on võimalus reisida Euroopa südamesse.
Märksõnad:
prantsuse rahvustoidud
kokaraamatud
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 19,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!