Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Mikrolaineahjus valmistatavad toidudAutor(id): M. Kask
Kirjastus: Leko
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
Lehekülgi: 136
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 140 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Mikrolaineahjus toidu valmistamiseks kehtivad erinõuded ja sageli tavalistes kokaraamatutes toodud retseptid ei sobi.
Käesolev raamat sisaldab kõiki andmeid mikrolaineahjude tõhusaks kasutamiseks koduses majapidamises: füüsikalised põhimõtted toidu valmistamiseks mikrolainete toimel, ahjus toidu valmistamiseks vajalike nõude valik, toiduvalmistamise kiirust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid ning mikrolainekulinaarias kasutatav terminoloogia. Reeglina tuuakse ära iga toidu valmistamise üldine tehnoloogia ning siis antakse rida euroopa ja ameerika köögi toitude praktilisi retsepte.
Hind:
3,80 EUROtsing autori järgi:
Heino Kask, Olümpiaraamat,
Eesti Raamat, 1968, hind: 7,00 eurot
Francois Rene de Chateaubriand. Toimetanud Leili-Maria Kask, Ada Ruttik, Atala. Rene. Europeia sari,
Perioodika, 1996, hind: 8,00 eurot
Risto Kask, Konnapoiste talvejutud,
2015, hind: 7,00 eurot
Maara Vint, Villu Kask, Veealune loss,
Petrone Print, 2011, hind: 10,00 eurot
Ants Kask, Punatriibulise tekli all,
Härmametsa Talu Kirjastus, 2011, hind: 14,00 eurot
Edgar Kask, Tee vaikusesse. Muraka soostik,
Eesti Raamat, 1977, hind: 3,00 eurot
Heino Kask, 100 aastat jalgrattasporti Eestis,
Eesti raamat, 1986, hind: 5,50 eurot
Edgar Kask, Õnnemudel,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2004, hind: 11,00 eurot
M. Kask, M. Reemann, Füüsika ülesannete kogu keskkoolile,
Koolibri, 1992, hind: 4,50 eurot
Kalju Kask, Jaan Kivistik, Pomoloogia. Puuviljandus II,
Ilo, 2005, hind: 19,00 eurot
Kai Kask, Kogetud teosed,
FEIKKIRJASTUS, 2018, hind: 6,00 eurot
Erni Kask, Leikude,
Eesti Keele Sihtasutus, 2017, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!