Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Praktiline perenaineAutor(id): M. Suurorg
Kujundaja: S. Virkepuu
Kirjastus: Eesti Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:
Lehekülgi: 0
Sari: Praktiline perenaine
Seisukord: normaalses korras kogumik
Mõõdud: 110 × 150 × 6 mm
Suurus: väikses formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.064
16-st kaardist koosnev kaardikomplekt, millest iga kaart sisaldab ühte retsepti eesti ja vene keeles koos pildiga
-Pelmeenid
-Supikomplekt
-Värskekapsasupp
-Peedisupp
-Koorekaste kotlettidele
-Kastmed süldile
-Verikäkid
-Kuumad juustusaiad
-Puuviljasalat
-Juustu-nuudlipannkoogid
-Juustu-saiavorm
-Juustukandik
-Kohupiimapallid
-Keefiritarretis
-Jäätisekokteile
-Jäätisega täidetud õunad
Sari: Praktiline perenaine
kokaraamatud
Hind:
2,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!