Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
MagustoidudAutor(id):
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Ehte Puhang
ISBN: 9985309685
Lehekülgi: 400
Sari: Kaasaegne köök
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 146 × 197 mm
Suurus: tavaformaadist veidi väiksemas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Milleks vastu punnida?
Kui Teid tabab järjekordne himu millegi hea järele, leiate neilt lehekülgedelt suurepärast leevendust. Olgu teie igatsetuks ahvatlevalt magus crème caramelle, üleannetu kuid oh-kui-mõnus šokolaadipuding või eksootiliselt vürtsikas safranikook – selles raamatus on nad kõik olemas.
Magustoit maitseb ikka kõige paremini koos teadmisega, et olete selle ise valmistanud!
Originaali pealkiri: Sweet food
Märksõnad:
magustoidud
kokaraamatud
Sari: Kaasaegne köök
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!