Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 998595906X
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 174 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hoidisteraamat pakub huvilisele põhjalikku, kuid lihtsalt ja arusaadavalt kirja pandud teavet hoidistamise kohta:
¤ miks toiduained riknevad ja kuidas seda vältida,
¤ milliseid aineid hoidistamisel kasutada,
¤ kuidas muuta kodused hoidised toatemperatuuril säilivaks,
¤ mis on pastöriseerimine ja steriliseerimine,
¤ kuidas hapukapsast ja kurke sisse teha ning säilitada ka linnakorteris,
¤ mida säilitada külmutamise ja kuivatamise abil ja palju muud kasulikku
Sari: 100 rooga
kokaraamatud
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!