Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad ja tervislikud teraviljatoidudAutor(id):
Kujundaja: Aavo Ermel
Kirjastus: Librarius
Linn: Tallinn
Aasta: 1995
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Viire Villandi
ISBN: 9985903315
Lehekülgi: 97
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T147# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 047
Teraviljatoitude puhul sõltub väga palju õigest valmistamisest, sest siis saavad need ühtaegu tervislikud ja maitsvad. Taime seemnena sisaldab viljatera kontsentreeritult toitaineid ja jõude. Et need inimesele omastatavaks muuta, tuleb vili nö lukust lahti teha, niiskuse ja soojuse abil inimtoiduks muuta. Eriline väärtus antakse toidule maitsestamisega. Roog peab inimorganismilt seedimistegevust nõudma, kuid ei tohi seedeorganeid õle kurnata. Toidu ülesanne on anda inimesele jõudu ja aineid loomaks alust kehalisele ja hingelisvaimsele arengule.
kokaraamat
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!