Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Paeluvad pastadAutor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: AS Erahariduskeskus, Mainori kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985785355
Lehekülgi: 66
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 215 × 149
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
#T085# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Itaallased peavad uhkusega pastat oma rahvustoiduks, seda serveeritakse seal iga toidukorra juurde ja Genuas on kuuldavasti välja antud isegi pastaseadus. Selle kohaselt peetakse ainuõigeks just 100% durum-nisujahust valmistatud pastat.
Meie ajalooliselt väljakujunenud toitumistraditsiooni pastatoidud küll ei kuulu, aga ometi on need eestlaste seas väga populaarsed. Selle põhjus on kindlasti valmistamise kiirus ja vaheldusrikkus, valmivad ju pastatoidud ruttu ning ka varieerimisvõimaluste arv on tohutu.
Pastas pole midagi müstilist - see on nisujahu ja vee segamisest saadud taigen, mida soovikohaselt vormitakse. Kõik geniaalsed asjad on lihtsad....
Soolatera retseptikogu
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!