Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Õuna ahvatlusedAutor(id): Olwen Woodier
Kujundaja: Reet Helm
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Triin Aimla-Laid
ISBN: 9789949252312
Lehekülgi: 200
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x215
Suurus: tavaformaadis, pehmes köites
Sisu:
Isuäratavad retseptid paljude lemmikpuuviljast.
Avasta õunte mitmekülgsed kasutusvõimalused toiduvalmistamisel ja lisa seda imelist puuvilja kas või igasse rooga aasta läbi. 140 lihtsat retsepti, mille hulka kuuluvad:
• Joogid: õuna-munaliköör, õuna-jäätee.
• Hommikusöögid: õuna-maisipannkoogid, vorsti-õunaomlett.
• Eelroad: prosciutto-õunaviilud, õuna-juustuvõie.
• Supid: musta oa supp, Mulligatawny.
• Salatid: karri-kanasalat, õuna-riivkapsasalat.
• Lisandid: õunatäidis vahtrasiirupi-maguskartuli pajaroale.
• Eelroad: tuunikala-õuna tortiljavrapp, loomaliha-õuna vormipirukas.
• Saiakesed ja muffinid: maisijahust õuna-juustu muffinid, Barbara Mullinsi kohvipurgisaiakesed.
Ning otse loomulikult leiad siit raamatust...
Magustoidud: 8 õunapiruka retsepti ja teised lemmikud, näiteks küpsetatud õunaviilud ja õuna „Brown Betty”, samuti eksootilised õunakastme-ingveriküpsised, õuna-kreemjuustukoogi ja šokolaadi-õunapüreekoogi.
Märksõnad:
Ersen
õun
toidud
magustoidud
hoidised
kokaraamatud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!