Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Praetud lihatoidudAutor(id):
Kirjastus: International Masters Publishers AB
Linn:
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789955610502
Lehekülgi: 64
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras, kirje sees
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega
Sisu:
#T213# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 130
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Veise-, sea-, lamba-, vasikaliha – aga võib-olla linnuliha? Sellest raamatust leiad palju maitsvaid, pannil valmistatud liharoogasid, mis sobivad pakkumiseks igal puhul – nii lõunasöögiks koos perega kui ka elegantseks õhtusöögiks tuttavatele.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!