Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidu valmistamine mikrolaineahjusAutor(id): Retseptid: Cecilia Lundin, Birgitta Rasmusson
Kujundaja: Alexandra Frank
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadi-Riin Haasma
ISBN: 998501510x
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 198 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Mikrolaineahjus saab valmistada väga erinevaid roogi, alates putrudest kuni küpsetatud merikeelefileeni. Paljudel ahjudel on grill- ja sooja õhu funktsioon, hautamis- ja sulatusprogrammid. Selles raamatus õpetatakse ahju omadusi võimalikult hästi ära kasutama. Aedvili ja kala sobivad eriti hästi mikroahjus küpsetamiseks ning seetõttu on nende kohta palju retsepte. Raamatus on ka juhtnööre mitmete lihtsate liharoogade ning isegi mooside ja maiustuste valmistamiseks.
Originaali pealkiri: Laga mat i mikrougn
toiduvalmistamine, mikrolaineahjud, kokaraamatud, toit, retseptid, kulinaaria
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!