Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Täisväärtuslikud toidudAutor(id): Ross Dobson
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502837
Lehekülgi: 164
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 240x195x18 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvade kaantega raamat
Sisu:
Oad, läätsed, herned ja teraviljad on olnud pea kogu maakeral kõige olulisemad põhitoiduained sellest ajast, kui inimesed hakkasid põlluvilju kasvatama. Aja jooksul on neile lisandunud ja lisandub üha enam huvitavaid ja ebatavalisi sorte.
Raamatust leiad üle 90 maailma eri köökidest pärit maitsvat, head ja rikkalikku retsepti toitvatest kaun- ja teraviljadest – alustades lihtsatest salatitest ja soojendavatest suppidest ning lõpetades tõhusate hautiste ja vastupandamatute koduste maiustega.
Harva kohtad toitu, mida on valmistatud tuhandeid aastaid. Lihtsat põldoarooga ful medames’i sõid aga Vana-Egiptuse vaaraod ja seda süüakse ka tänapäeval Kairo tänavatel. Kaunviljad on olnud nii kuningate kui talupoegade laual. Tegemist on terviktoiduga, mida töödeldakse ja rafineeritakse võimalikult vähe,
Eelistame tervislikku ja tasakaalustatud toitu!
Märksõnad:
kokaraamatud
käsiraamatud
tervishoid
Originaali pealkiri: Cooking with wholefoods. Eesti keeles
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!