Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rahvaste toiteAutor(id): Salme Masso
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1978
Originaalkeel: eesti keel
Lehekülgi: 416
Seisukord: veidi kulunud kaas ja leheservad, raamatukogust kustutatud eksemplar, normaalses seisukorras sisu (pilt on illustratiivne)
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis kõvade kaantega
Sisu:
Käesolevasse raamatusse on valitud teiste rahvaste toitudest sellised, mis meie harjumustele ning maitsele enam-vähem vastavad ja mille valmistamiseks meil eeldused on olemas. Praegusaegne kiire transport ja konservide laialdane valmistamine teeb võimalikuks varem kättesaamatute toiduainete saamise. Neid on õige kasutada selliste toitude valmistamiseks, mida süüakse neis maades, kus vastavat toiduainet toodetakse.
Toitudest on püütud anda nii mitmekesine valik, et neist saaks koostada tervikliku menüü. Iga peatüki alguses on antud vastava rahva toiduvalmistamise ja serveerimise üldiseloomustus.
Toitude nimetused on toodud eesti keeles nii, et nähtub toiduainete valik ja valmistusviis, algupärased nimetused on sulgudes.
teine, parandatud trükk
kokaraamatud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Koduraamat,
Valgus, 1982, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Toitlustamine ja korrastustööd. Käsiraamat kodundusest,
Valgus, 1965, hind: 5,00 eurot
Erna Aljasmets, Erika Eisenšmidt, Erik Kurik, Eva Lootsar, Salme Masso ja Tiiu Põldemaa, Tööõpetus algklassides. Käsiraamat õpetajale,
Valgus, 1985, hind: 15,00 eurot
Laine Lints, Salme Masso, Daisy Moor, Arnold Reiman, Ida Savi, Perenaise käsiraamat,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1960, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!