Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KülmutamineAutor(id): Tiina Kotsar ja Toivo Niiberg
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn:
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985642074
Lehekülgi: 111
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 126 × 194 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites käsiraamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 011
Levinud ja haruldased marjad - puuviljad, jäätis, aedviljad, maitsetaimed, mõned väärtuslikud rohttaimed, seened
Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. See on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviis, mis nüüd kaasajal seoses sügavkülmikute levikuga taas päevakorda tõusnud nagu ka külmikute keskkonnasõbralikus.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!