Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vahemere maade kokaraamat. Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Põhja-Aafrika, Lähis-Ida, Kreeka, Türgi, Balkani maadAutor(id): Toimetanud Anne McRae
Kujundaja: Marco Nardi
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985737547
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 237 × 288 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
«Vahemere maade kokaraamat» on põhjalik ülevaade tänapäevasest Vahemere köögist, sisaldades rohkem kui 200 värvifotot ja üle 400 retsepti. Kokaraamatu koostas grupp itaalia ja hispaania entusiaste, kes on välja valinud parimad toidud Itaaliast, Lõuna-Prantsusmaalt, Hispaaniast, Põhja-Aafrikast, Lähis-Idast, Kreekast, Türgi ja Balkanilt.
Originaali pealkiri Mediterranean cuisines : Italy, France, Spain, North Africa, Middle East, Turkey, Greece, Balkan. Eesti keeles
Märksõnad
rahvustoidud
rahvustoidud
Vahemere maad
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Vahemere maade kokaraamat. Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Põhja-Aafrika, Lähis-Ida, Kreeka, Türgi, Balkani maad, Toimetanud Anne McRae, Sinisukk 2004Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!