Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Chefs without borders. Peakokad Ida-VirumaalAutor(id): Toimetanud Katrin Streimann
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 176 × 207 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
Põhjamaade ja Baltimaade peakokkade festival «Piirideta kokad» (Chefs without borders) toimus 18.-22.08.2004 Narvas. Kokkusaamise korraldasid Narva Kutseõppekeskus ja Eesti Peakokkade Ühendus.
Hea lugeja, oled ulmeliste aroomide keskel, reisil koos erinevate maade meisterkokkade poolt valmistatud ja meie esivanemate poolt loodud rahvustoitude ja kulinaaria tänapäevaste tippelamustega. Raamatus pakume trendikat mõtet teostamiseks nii argipäevaks kui pühadeks.
Ago Silde, Ida-Viru maavanem
Märksõnad:
kokad
kutsevõistlused
rahvustoidud
festivalid
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!