Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LõhetoidudAutor(id): Toimetanud: Malle Kiirend
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lii Tõnismann
ISBN: 9985308468
Lehekülgi: 144
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 230 × 240 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Tervislik ja hõrk lõhe on igaks söögikorraks suurepärane valik. Käesolev raamat pakub üle 50 hõrgutava retsepti, alates kreemjast lõheriisiroast ning lõpetades apteegitilli, kirsstomatite ja punaste sibulatega küpsetatud lõhega. Lisaks supid, suupisted ja eelroad – lõhe on tänu maitseomadustele suurepärane toiduaine.
Originaali pealkiri: Salmon
kalatoidud, lõhe, toiduvalmistamine, kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!