Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tooraine kulu, külm- ja kuumtöötlemise jäätmete ning kao normid toitlustusettevõtteile (väljavõte)Autor(id):
Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1977
Originaalkeel: vene keel
Lehekülgi: 112
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kulunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Antikvariaat:
Käesolevas väljaandes on toodud osa toiduainete töötlemise ja kao normide ning väljatulekukaalude kogumikust, mis on ette valmistatud Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituudi poolt. Toiduainete töötlemiskadudes ja väljatulekukaaludes on arvesse võetud kõik seni kehtivad täiendused ja muudatused. Selles väljaandes toodud normid on ette nähtud toitlustusettevõtteis kasutamiseks.
Märksõnad:
toitlustusettevõtted
toorained
kulunormid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Tooraine kulu, külm- ja kuumtöötlemise jäätmete ning kao normid toitlustusettevõtteile (väljavõte), , Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit 1977Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!