Teema: Joogid
Pealkiri:
ÕlleraamatAutor(id): Ülo Mallene
Kujundaja: Jaan Tammsaar
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 1998
Originaalkeel:
ISBN: 9985640462
Lehekülgi: 108
Seisukord: pisut kulunud nurgad, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees
Mõõdud: 208 × 230 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 3-5 PÄEVA JOOKSUL 145
Meie esivanemad on alati meelsasti õlut joonud. Samas ei ole meil siiani ilmunud sellist väljaannet, kus oleks sees kogu õlle ajalugu, tuntumate õlleliikide ja -sortide iseloomustus ja tutvustus ning valmistamise kirjeldus. Vähe teame ka õllekultuurist traditsioonilistes õllemaades. Seda tühikut püüabki käesolev raamat jõudumööda täita. Värvilistelt illustratsioonidelt leiate eesti õllesordid, lisaks on kirjas mitmesugused rekordid, naljad, ütlemised ja vanasõnad õlle kohta.
Märksõnad
õlu
õlletööstus
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!